• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 éve szedem a Yasminelle nevű fogamzásgátlót és ez idő alatt rengeteg nemi jellegű problémám volt, valamint úgy érzem a libidóm is csökkent. Lehet, hogy ez a tabletta szedése miatt van? Váltsak más gyógyszerre vagy hagyjam abba? Mit lehet ilyenkor tenni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Lehetséges, hogy a Yasminelle okozza a libidó csökkenését, érdemes megpróbálni más gyógyszert, például a Lindynette 20-at.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 10:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: