• Esemény utáni tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorÚr/DoktorNő!Az alábbi kérdéssel fordulok Önhöz.Párommal való együttlétet követően esemény utáni tablettát vettem be, mert sajnos kiszakadt a gumi és későn vettük észre.A gyógyszert 24 órán belül bevettem, viszont nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie, mert a "baleset" előtt már 8 napot késett a menzeszem. Tesztet csináltam korábban és negatív lett.Az lenne a kérdésem, hogy most a tabletta beszedése után kb. hány napot kell vagy érdemes várnom arra,hogy megjöjjön,mert olvastam,hogy mellékhatásként vérzészavar léphet fel,de nekem már az így is volt. Megtisztelő válaszát előre is nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Az aktus után 10 nappal tud leghamarabb tesztet csinálni, de csak érzékeny teszt mutatja ki a terhességet, pl. a Detego terhességi teszt. Ha addig se jön meg, akkor a 10. napot követően friss teszttel forduljon nőgyógyászhoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 15:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: