• Hasmenés és fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedfves Doktornő! Vírusos hasmenésem van, tegnap ki jött belőlem minden, beleértve a tabi és a hatását is. Ez az utolsó hetem a szedésből. Mit tegyek? Mikortól lesz újra biztos a védelem? Beszedem a maradékot és nem tartok szünetet? Az első tabi, ami biztos felszívódott a szervezetben attól számítva 7 nap múlva már nem lehetek elvileg terhes? Köszönöm előre is a válaszát!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Az utolsó tablettát is beleszámítva tartson most 7 napos szünetet, és utána kezdjen el egy következő csomagot. Másik megoldás, ha szünet nélkül folytatja, de a kimaradt tablettától számítva 7 napig óvszert is használ.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 10:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: