• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az volt a kérdésem, hogy ha 3 éve beültetett Cardioveretrem van és a következő gyogyszereket szedem: Spiron, Carvedilol és Warfarin milyen fogamzásgátlási múdszert alkalmazhatók, mivel szedtem a Yasmint be is vállt, csak az orvosom azt mondta ne szedjem mert vérhigitó és nem ajánlott!A négyogyász peddig azt mondta, hogy spirált vagy maradjunk az óvszernél, de egyiket sem szeretném! Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        KEdves Kérdező! Érdeklődjön kardiológusánál, hogy állapota megengedi-e a csak gesztagént tartalmazó fogamzásgátló használatát, ha nem, akkor csak a pesszárium, óvszer, IUD marad.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 13:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: