• Esemény utáni tabletta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arról lenne szó, hogy a Milligest fogamzásgátló gyógyszert esténként szoktam bevenni 11-12 óra között. Tegnap nemi aktus után elfelejtettem este bevenni, ellenben bevettem ma délelőtt 11 körül (ami lényegében 12 óra, a recept azt írja hogy 12 óra után még be lehet venni). A kérdésem az, hogy akkor most be vagyok biztosítva, vagy inkább vegyek egy esemény utáni tablettát a biztonság kedvéért? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Ha 12 órán belül pótolta, nem kell aggódnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 10:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: