• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No! Novynette fogamzasgatlot szedtem eddig. de korulbelul 7 honapja nem szedek semmit. kozben ezt mar kivontak Romaniabol a piacrol. ( a Lindynette 20-at is )az lenne a kerdesem, hogy milvel tudnam ezt helyettesiteni, milyen uj fogamzasgatlo tablettak vannak aminek alacsony legyen a hormontartalma, es ne befolyasolja az elhizast... mivel elegge hajlamos vagyok ra. Szeretnem tudni, hogy a Novynette milyen generacios gyogyszer, es ha van ettol jobb es ujabb melyiket ajanlana. Valaszat elore is koszonom. Tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nem ismerem, hogy Romániában milyen fogamzásgátlók vannak forgalomban. Ha van forgalomban Yasminelle vagy Yadine, ezek is jók, mert nem okoznak elhízást, anyagcsere semlegesek. Ha ezek nincsenek forgalomban, kérdezzen meg egy romániai nőgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 23:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: