• Megoldás a gyógyszerváltás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Másfél éve édesanyám elvitt nőgyógyászhoz, fogamzásgátló tablettát íratni. Az orvos a Gestomix 20 nevű tablettát írta fel. Nem sokkal később lefeküdtünk a barátommal. Azóta is éljük a nemi életet; azonban nekem problémáim vannak a szexszel: nem tudok felizgulni és nedvesedni, nem érzek semmi bizsergést, fáj a behatolás több, mint egy év után is, szex után a szeméremajkak megduzzadnak. A problémák úgy gondolom, a vágy hiányából adódnak. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a nagymértékű hiányt okozhatja a gyógyszer? érdemes lenne másra váltani? A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Lelkileg minden rendben közöttünk, csak a szex nem működik. Ha nem a gyógyszer az okozó, mi lehet a probléma? Köszönöm válaszát!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fg. tabletta szedése okozhatja a libidó csökkenését, tartson szünetet!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. augusztus 06., 21:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: