• Miért vérzek együttlét urán?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Néha együttlét után vérzek. Néha többet néha kevesebbet. Legutóbbi után viszont 2napig is volt pecsételő vérzés.Lindynette 20at szedem lassan 4 éve már. A behatolás néha kellemetlen, de ha más szögből próbálkozok akkor a kellemetlen érzés alábbhagy. - mi lehet a vérzés oka? A másik gondom pedig, hogy most tartok a gyógyszer felénél, és legutóbbi ciklusom alatt a 2ik napok szeretkeztem a párommal, semmi védekezés nélkül. -ettól is vérezhetek? -terhes ettől nem lehetek? a terhesség egyik tünete sem jelentkezett nálam köszönöm a segítséget

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A kontakt vérzés oka leginkább gyulladás, méhszájseb lehet, ha az előző havi védekezés nélküli aktus után időben megjött a menses, nem kell aggódnia a terhesség miatt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 28., 19:36; Megválaszolva: 2011. július 30., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: