• Miért vérzek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! A problémám az, hogy 1 hete múlt el a menstruációm, azóta szedem a fogamzásgátlót is és mégis megint megjött a menszeszem. Miért van ez? Amúgy lindynett nevű gyógyszert szedtem 3 évig, aztán orvosi utasításra fél évre abbahagytam és most 4 hónapja a Volina nevű gyógyszert szedem. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Rácz Krisztina

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha csak egyszer jelentkezett köztivérzés, nem kell foglalkozni vele. Ha ez rendszeres, gyógyszerváltás lehet szükséges - ez esetben keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. július 26., 18:28; Megválaszolva: 2011. július 31., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: