• Fogamzásgátló mellett kimaradt menses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő! Közel tíz évig szedtem Tri-regolt, aztán két hónappal ezelőtt váltottam, Jangeera a nőgyógyász utasítása szerint. A múlt hónapban, és most sem jelentkezett vérzés. Kb. két héttel ezelőtt terhességi tesztet csináltam, ami negatív lett. Okozhat a tabletta váltás vérzés kimaradást? Hányingerem nem volt. Fejfájás és a mensest megelőző tüneteim voltak, csak vérzés nem, helyette erősebb folyás. Csináljak még egy tesztet? Köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Egyelőre ne folytassa a tabletta szedését, friss teszttel keresse fel nőgyógyászát, ilyenkor vizsgálat szükséges, maga a váltás nem okoz vérzés-kimaradást!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 24., 13:35; Megválaszolva: 2011. július 25., 17:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: