• Hajhullás a gyógyszer abbahagyása miatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A fogamzásgátló okozhat hajhullást? Akár hányszor a hajamhoz nyúlok egy kisebb csomónyi haj kijön :( nagyon elvagyok keseredve eddig nem fordult elő .Mitől lehet? Van rá valamilyen gyógyszer amit a nőgyógyászom is felírna, és megszüntetné ezt a problémámat ? a Másik problémám pedig az hogy még mindig nem jelentkezett a menstruációm :( nem lehetne valahogy elősegíteni ? Várom szíves válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Nem derül ki, hogy mióta hullik a haja, mikor hagyta abba a tablettát, mit szedett, meddig szedte, így nem igazán tudom megmondani, hogy van-e összefüggés. Ha késik a menses, csináljon tesztet, és friss teszttel keressen fel nőgyógyászt, a menses hormonális kezeléssel "meghozható".


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 16., 23:27; Megválaszolva: 2011. július 18., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: