• Nőgyógyászati

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktorno-ur! Az alabbi problemamra keresek megoldast korkepet. Kb 3-4 honapja a menstruaciom fejfajassal jelentkezik a ciklus elott 4 nappal, majd mikor megjon eros derektaji es alhasi gorcseim vannak amellyek melle meg darabos sotet bordo darabos vergorcsok is tarsulnak,amellyek hol egy forintos hol pedig ketszaz forintos nagysaguak. A menstruaciom 6 napig tart de a gorcsok nem mindig mulnak el. Tobb orvosnal is jartam mar de mindegyik azt mondta , hogy szervi elvaltozast nem talal. Az egyik orvos triodenat irt fel de attol csak hiztam de a bajom nem oldodott meg ezert abbahagytam. Az lenne a kerdesem , hogy mi bajom lehet es hogyan lehetne gyogyitani milyen gyogyszerrel, hatha az ajanlasukra vegre valamelyik orvos mar vegre segitene rajtam. Koszonettel Hajnalka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha szervi eltérést nem találtak, az megnyugtató, érdemes lenne egyéb fogamzásgátlóval próbálkozni, próbálja meg a Volinát. A menses előtt pár nappal megelőzési céllal vegyen be fájdalomcsillapítót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 12., 16:23; Megválaszolva: 2011. július 13., 12:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: