• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hét hónapja a Qlaira nevű fogamzásgátló tablettát szedem.Korábban szedett fog.gátlóktól frigiditás,súlygyarapodásos problémáim voltak.Ettől a gyógyszertől még eddig semmilyen problémám nem jelentkezett.A menstruációm rendesen meg volt és nem híztam nem lettem frigid.14.-én fejezem be a gyógyszert és öt napja pecsételő vérzésem van.Azt szeretném megtudni hogy ez normális -e?Rákszűrésen a multhónapban voltam.Mindent rendben talált a nőgyógyászom.Minden tablettát időben este közel azonos időpontban veszek be,egyet sem hagytam ki.Más gyógyszert nem szedtem.Válaszát tisztelettel köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A vérzés oka lehet hormonális probléma, antibiotikum szedése, stressz, esetleg gyulladás, egy a lényeg, mindenképp történjen nőgyógyászati vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 12., 12:25; Megválaszolva: 2011. július 13., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: