• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 7 év után, tavaly szeptemberben abbahagytam a Lindynette 20 szedését orvosi javaslatra, mert pecsételő, közti vérzés jelentkezett. A menstruációm azóta nem rendeződött, a ciklusaim 27, 35, 42 naposak. Minden menstruációm nagyon enyhe, barna folyással kezdődik, majd 3-4 nap múlva rendes, normális mennyiségű, 5 napig tartó vérzésem van. Szeretném újra elkezdeni a tabletta szedését, és már az első ciklusban szeretnék védettséget. A kérdésem az lenne, hogy mikor vegyem be az első tablettát? A barna folyás kezdetekor, vagy a normális vérzés kezdetekor? Jobb lenne, ha az első ciklus alatt még kiegészítő védekezést is alkalmazni? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A normál vérzés első napján kezdje el szedni, de a biztonság kedvéért 7 napig még óvszert is használjanak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 02., 12:55; Megválaszolva: 2011. július 04., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: