• Fibroadenoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kicsit összetett kérdésem lenne. Másfél éve találtak nálam mindkét mellemben fibroadenomát, ami úgy derült ki, hogy nagyon fájt a bal mellem, és egy kis csomót tapintottam. Akkor a nőgyógyász azt mondta, hogy abba kell hagyni a fogamzásgátlót, amit akkor szedtem (Yasminelle) , és megnézzük mi lesz, nő-e vagy nem. Az első fél éves kontrollnál nőtt kicsit, a következő fél évesnél pedig csökkent kicsit. Azóta új orvosom van, és most jött szóba újra, hogy lehetne-e, hogy fogamzásgátlót szedjek. Csodálkozott is, hogy minek kérdezem, azt mondta persze, ez a fibroadenoma semmi, nyugodtan lehet. 5 napja kezdtem el egy újat (Minulet) és megint elkezdődött a fájdalom. Ön szerint ez elmúlhat, ahogy hozzászokom, vagy váltsak (persze orvossal megbeszélve), vagy egyáltalán nem is lehetne szednem semmilyet? Lehet ebből bajom, azon kívül, hogy kellemetlen? Köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Csősz György válasza a fogamzásgátló témában

        Az emlőben lévő csomót mindenképpen képalkotó eljárással ellenőriztetni kell / Mammographia vagy Ultrahang/ Döntés csak ezután


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2011. július 01., 20:33; Megválaszolva: 2011. július 07., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: