• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A yazmin fogamzásgátlot szedem kb. 1 éve de nem folyamatosan, 2 vagy 3 honapot szedem es 1 v 2 honapot nem. Akkor szedem mikor a barátom ithon van, mikor külföldön dolgozik nem szedem. Baj ha nem folyamatosan szedem? Esetleg meg tudna mondani, hogy mennyi ideig szabad folyamatosan szedni és mennyi ideig kell szünetet tartani? Nem orvos irta fel. Hat a menstruacios hasfájásomra, a patanasaim is elmuttak. Szoval semmijen melekhatást nem vettem észre. Elöre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Inkább szedje folyamatosan, mert a tanulmányok azt igazolták, hogy a folyamatos, évekig tartó szedés sem okoz gondot, a tabletta hatása visszafordítható. Az volt a tapasztalat, hogy a szünetek tartásából külön előny nem származik, de a nem kívánt terhességek aránya nő.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 01., 13:50; Megválaszolva: 2011. július 04., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztel doktor Úr/Nő! Lassan 4 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát . 2héttel ezelőtt (szombaton) kimaradt egy tabletta a levél 3.hetéből, ezért a bet.táj. alapján szünet nélkül folytattam a következő levelet . Tegnap együtt voltam a...
        Jó Napot kívánok Doktor Nő/ Úr! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz hogy elkezdtem a mai napon (2018.03.23) szedni a Symicia nevű fogamzásgátlót és az lenne a kérdésem hogy mennyi időn belül hat? A 23.a a vérzésem első napja. Meg kell...
        Jó napot kívánok! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy a gestomix nevezetű fogamzásgátlót szedem kb 5 éve és 5 napja késik a menstruációm. 1 héttel ezelőtt influenzás voltam kaptam rá antibiotikumot és köhögés csillapítót...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó