• Barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!2 hete múlt el a menstruációm,és 2 napja sűrű barnás és véres folyás jelentkezett nálam.5 éve szedek fogamzásgátló tablettát (Symicia) kihagytam 2 napot,de már többször is előfordult ilyesmi, de a folyás olyankor nem jelentkezett,ezért nem értem, hogy mitől lehet.Felfázásra gyanakszom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A kihagyás az oka valószínűleg a vérzésnek, az nem zárja ezt ki, hogy korábban nem jelentkezett vérzés a kimaradt tablettáknál. A kihagyás miatt a védő hatás sem biztos, ezért óvszert is használjanak, ha a következő ciklusban is jelentkezne, és úgy, hogy nem maradt ki tabletta, akkor orvoshoz kell fordulnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 25., 13:55; Megválaszolva: 2011. június 27., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: