• Kedves Doktornő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátommal már vagy 3 féle nagy márkájú, jó minőségű óvszert kipróbáltunk, de a szex nekem egyikkel sem ment. Mindig égő érzést érzek a hüvelyemben az aktus alatt, ami tönkreteszi az egész együttlétet. Óvszer nélkül azonban semmi probléma sincs. Ez miért van? Talán próbáljunk ki más óvszereket is? Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a óvszer témában

        Kedves Kérdező! Lehet, hogy irritálja önt az óvszer, vagy allergiás rá. Meg lehet még próbálkozni vizes alapú síkosítóval, mert elképzelhető, hogy ez segít a problémán, de ha így is panaszos, akkor egyéb védekezési mód javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 07., 16:39; Megválaszolva: 2011. június 08., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: