• Tabletta kihagyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! Azt szeretném megtudni, hogy most kezdtem el a második levél yangee fogamzásgátló szedését szombaton. Hétfőn elfelejtettem bevenni az aznapit, erre tegnap jöttem rá amikor a keddit akartam bevenni, elolvastam a tájékoztatót és azon ott volt h akkor pótoljam még ha ez egyszerre két tabletta bevételét is jelenti , így is tettem. Olvastam h így az elkövetkezendő 7napban kiegészítő védekezés a javasolt de engem az érdekelne h ugye szombaton kezdtem el szedni a második levéllel mert akkor kellett, és előtte pénteken voltunk együtt a párommal izguljak és vegyek majd tesztet vagy lehetek nyugodt?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Az első héten történt kihagyás esetében nagyon-nagyon ritkán előfordul, hogy a 7 napos szünetben élt nemi élet nem kívánt terhességet eredményez. Valószínűleg nem lesz semmi gond, de ha esetleg késik a vérzés, tesztet kell csinálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 01., 15:51; Megválaszolva: 2011. június 02., 19:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: