• Állandó változás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr/Nő, Lassan másfél éve szedek fogamzásgátlót először cypromixot szedtem két hónapig, azóta sensonette tablettát szedek. Ezek mellett 16 éves koromban kiderült, hogy refluxos vagyok (állandó gyógyszert szedek). Avval kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a barátommal próbálkozunk és a múlt hónapban egy tabletta kimaradt (de csak másnap este vettem észre) és lassan (az elmúlt két hónapban) elkezdtem hízni 42-44/45 kg-ra és fokozatosan változik a mellem mérete (jelenleg nagyobb) de van mikor kisebb, mint szokott lenni. Mért van ez? Lehetek terhes? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Rendszeres fg. tabletta szedése mellett csekély az esély a terherbeesésre, amennyiben nem szedte rendszeres, sajnos fordulhat elő terhesség, amennyiben ilyen gyanúja van végezzen egy terhességi tesztet!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 31., 22:30; Megválaszolva: 2011. június 01., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: