• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/Nő! Ismét fordulnék Önhöz! Már korábban is írtam Önnek menstruációm hiánya miatt! azóta is rendkívül sok vizsgálaton voltam. megjártam már az endokrinológust is,megvizsgáltak. Ott sem találtak semmi rendkívülit,azt mondták minden rendben van.Tehát semmi szerv i problémát nem találtak sehol.Esetleg elképzelhető,hogy valami lelki oka lehet menstruációm kimaradásának?Sajnos ez már több,mint 4 éve így van! Párommal fogamzásgátlásként a tabletta mellett döntöttünk volna,de a nőgyógyászom nem javasolta,mondván, nem tudni,hogy a későbbiekben milyen rossz hatása lehet. Ön szerint a későbbiekben lehetne probléma,ha most gyógyszert használnék fogamzásgátlásként? Mi az Ön véleménye minderről?Én sajnos már kezdek kétségbeesni,hisz annyi helyen jártunk már édesanyámmal,de továbbra sincs változás! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel és Üdvözlettel: B

        Dr. Herman Tünde válasza a menstruáció kimaradása, fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező! A mentruáció rendellenességeit okozhatja lelki megterhelés. Amennyiben nem igazolódott PCO- syndroma nem ajánlom a fg. tabletta szedését. Amennyiben PCO- syndroma igazolódott indokolt lehet az fg. tabletta szedése. A fg. tabletta szedése előtt mindenképpen thrombosishajlamra vonatkozó vizsgálatot kell elvégezni.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 26., 16:35; Megválaszolva: 2011. május 30., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: