• Hormonspirál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/doktornő! Nőgyógyászom javaslatára 4 napja Mirena hormonspirált helyeztettem fel. Azóta nagyon erősen görcsölök, és barnás folyásom van. A doktornő azt mondta, hogy max 2 napig fogok görcsölni. A felhelyezés nagyon fájt, mivel még nincs gyerekem. Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy normális ez, hogy ennyire fáj még mindig? Várjak még pár napot, és elmúlik, vagy menjek vissza a doktornőhöz? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Herman Tünde válasza a spirál témában

        Kedves Kérdező! Javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát! Az erős, több napja tartó fájdalom nem normális.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 26., 12:48; Megválaszolva: 2011. május 30., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: