• fogamzásgátló tabletták

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Körülbelül egy éve szedem a Lindynette 30 nevű tablettát. Sokáig nem volt vele problémám, de néhány hónapja ha nem vettem be pontosan az általam meghatározott időpontban, akkor máris elkezdődött a halvány barna folyás, ami a megvonásos vérzésem előjele szokott lenni, de csak a 21 nap utáni 3. napon szokott kezdődni. Mostanában mindig pontban 9kor vettem be, így nem értem, mi lehet a gond. Anno a 20-as Lindynettel is hasonló probléma volt és akkor kaptam az erősebbet. Talán ennél is erősebbre lenne szükség? Olvastam néhányról, de azokról sok negatívumot írnak. Ön mit javasol? Köszönettel: Manyus

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha nem veszi be a tablettát, mrgvonásos vérzés kezdődhet. Ha pontos szedés is áttörésés vérzést okoz, érdemes többfázisú készítmények valamelyikére váltani - ezeknek sincs több mellékhatása, mint pl. annak, amit most szed, úgyhogy ez a következő lépés. Erről egyeztessen nőgyógyászával.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. május 24., 11:15; Megválaszolva: 2011. május 30., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: