• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már egy éve szedek lassan fogamzásgátlót (Belara).Mindig pontosan veszem be a gyógyszert, se hányás, se hasmenés nem volt. A levélből még maradt 3 szem és barna váladék kezdett folyni a hüvelyemből és menstruációs görcseim voltak (hátfájás,szúrt a hasam alja, mint szokott).Ma meg még lenne 1 szem tabletta és úgymond megjött a vérzésem. Ezt okozhatta, hogy az utóbbi időben fogyókúráztam és egy P57Hoodia nevű fogyókúrás gyógyszert kezdtem el szedni. Olvastam az interneten, hogy másnál is okozott ilyet, csak biztosra akarok menni. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fogyókúrás szer okozhatta, az is elképzelhető, hogy gyengítette a tabletta hatását, ezért vagy ne alkalmazza, vagy használjon kiegészítő védekezést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 23., 13:58; Megválaszolva: 2011. május 24., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: