• Terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Március 23-án menstruáltam utoljára, április 10-én hajnalban szeretkeztem a párommal és csak az esemény után vettük észre,h nincs meg az óvszer, szerencsére sikerült magamnak kiszedni, ebből nem is volt probléma, de azt a párom nem tudta megmondani, hogy az óvszer mikor csúszott le, ezért úgy döntöttünk, h 72 órás tablettát veszünk (Escapelle). Ezt még aznap du. 5-6 felé be is vettem. Azóta nem menstruáltam, a melleim megduzzadtam és feszülnek, hányingerem is van mostanában. Kérdésem tehát,hogy terhes lehetek-e így is, hogy bevettem a tablettát, vagy ezek a tünetek és a menstruációm kimaradása azért van, mert a tabletta felborította a szervezetemet,esetleg nem is kellett volna beszednem a tablettát és így még jobban bezavar a tabletta. Készítsek terhességi tesztet? Forduljak orvoshoz? Köszönettel. Zen

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Zen! Csináljon tesztet és friss teszttel keresse fel a nőgyógyászt. Az esemény utáni tabletta okozhat vérzészavart, de akár terhesség miatt is késhet a menses.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 19., 13:13; Megválaszolva: 2011. május 20., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: