• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 1eve szedek yadine-t. Maj. 1-en kellett vna elkezdenem az uj levellel az 1het szunet utan, de mivel kulfoldon lakom, nem tudtam idoben hozzajutni, szova csak 10 napos kesessel tudnam bevenni. Minel elobb szeretnem elkezdeni ujra szedni, mivel legutobb amikot kihagytam 2honapot felborult a hormonhaztartasom es menstruaciom sem volt. Szoval mikor kezdehetem el az uj levelel es hanyadik naptol vagyok vedett a terhesseggel szemben?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha élt nemi életet az előző csomag abbahagyása óta, akkor ne kezdje el, hanem csak, ha megjön a következő menses. Ha nem élt nemi életet, akkor 10 napos szünet után is bevehető, de egy hétig használjanak óvszert is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 10., 17:09; Megválaszolva: 2011. május 11., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: