• Lindynette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/nő! Lindynette 20 nevű fogamzásgátló tablettát szedek 8.hónapja. Kedd volt az első nap, de márciós óta eltolás miatt mostmár hétfőn kezdem az aktuális levél szedését. Vasárnap van az utolsó szem bevétele a 7 napos szünet előtt, de már péntek óta barnás-rózsaszínes vérzésem volt, habár csak pár csepp, vasárnapra erősödött. Nem volt semmilyen problémám, se hányás, hasmenés, antibiotikum, és tabletta sem maradt ki. Akkor sem volt semmilyen problámám, amikor beteg voltam, vagy antibiotikumot szedtem. Szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet és szükséges-e orvoshoz fordulni? Köszönöm válaszát: J.

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló, vérzés témában

        Ilyen előfordulhat, de a biztonság kedvéért keressen fel nőgyógyászt az eltérések kiszűrésére.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 08., 16:11; Megválaszolva: 2011. május 12., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: