• Okozhat e vérzés zavart?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! abban szeretnék segítséget kérni,h április 25 én együtt voltam párommal ,sajna a gumi kiszakadt és tízóra elteltével bevettem esemény utánni tabit,de 30 án kellte megjönnie ,négy napot késett,fájt a hasam de mennyiségben nem volt sok,sőt lassan elmúlik,okozhat a gyógyszer vérzést zavart,attól meg védett e a terhességtől?? Előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Az eseményutáni tabletta az esetek legnagyobb részében rendellenes vérzés okoz. Amennyiben rendes mennyiségű volt a vérzés, nagy valószínűséggel nem kell terhességtől tartania.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 06., 20:06; Megválaszolva: 2011. május 12., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: