• VOLINA

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Kívánok!!! Nemrégiben elmentem a nőgyógyászomhoz, mert sajnos rendszertelenül jön meg a havi vérzésem. Vizsgálatok után kiderült, hogy ciszta van a jobb petefészkembe, amibe folyadékot találtak( mellesleg utolsó menstruációm december 24. én volt) azóta most jött meg először (április 22) vissza kellett mennem ultrahangra és sajnos nem tűnt el a ciszta. Vissza mentem a nőgyógyászhoz, aki fogamzásgátlót írt fel nekem, mégpedig a VOLINÁT. A gyógyszerrel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mennyire hizlal, csak mert én eléggé hízós vagyok, illetve, hogy mennyi az esélye annak, hogy elmúlik a ciszta a gyógyszer miatt? Válaszát előre is köszönöm szépen!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A hízástól nem kell tartania. A cysta elmúlhat a hátására, de szoros kontroll vizsgálatokra van szükség!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. május 03., 19:47; Megválaszolva: 2011. május 06., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: