• Fogamzásgátló szedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Egy fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdéssel fordulok Önhöz. 3,5 éve szedem a Lyndinette 20 nevű gyógyszert, nincs mellette semmilyen panaszom. Ugyanakkor azt hallottam, hogy érdemes bizonyos időközönként váltani más gyógyszerre, ezért felírtak nekem egy Volina nevű fogamzásgátlót. A kérdésem az lenne, hogy valóban érdemes váltanom és egy új gyógyszer szedésébe kezdeni, ami lehetséges, hogy egyéb mellékhatásokat is okoz?(A tájékoztatóban elég sok ijesztő mellékhatást olvastam) Válaszát és segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Ha az eddigi készítmény bevált, akkor nem gondolom, hogy váltani kellene.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 01., 11:24; Megválaszolva: 2011. május 03., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: