• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves oktornő! Immár 3 éve szedem fogamzásgátlóként a cympromix tablettát. Semmi problémám nincs vele, még a pattanásaimnak is jót tett. Viszont rengeteg rosszat hallok róla. Egyik nőgyógyász dicséri, a másik ellenzi. Vannak következményei, ha valaki évekig szedi ezt a fajtát ( meddőségre gondolok). Vagy ugyanolyan mint a többi és ez csak tévhit? Vagy inkább váltanom kellene gyógyszert? Köszönöm, Kékkői Ágnes

        Dr. Fekete István válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Ági.Nem véletlen, hogy a Cipromix megszűntette a pattanásosodását.Arra való. Felfüggesztését csak akkor javasolm, ha most más tervei vannak. pl.terhesség.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. április 29., 14:35; Megválaszolva: 2011. május 09., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: