• Van ok aggodalomra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fogamzásgátló szedek (Jangee 3mg/0,02) még ebből a levélből van 2 szemem.. de kedden együtt voltam a párommal kiegészítő védelem nélkül. A napokban írtam Önnek,hogy gond-e hogy a 2. héten a pénteki tabletta elveszett és pótlásként a következő napit vettem be és azt a választ kaptam,hogy nem. A kérdésem pontosan az lenne,hogy a tabletta hatott-e és hogy van-e esély terhességre? Válaszát előre is köszönöm . Tisztelettel: egy kérdező

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A Jangeeban minden szem egyforma, tehát ha az elveszett tabletta helyett a következő napit vette be, majd mindig a következő napival pótolta, nem gond. Így egy nappal hamarabb kezdi a tablettamentes 7 napot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 27., 21:24; Megválaszolva: 2011. április 29., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: