• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy a párommal távkapcsolatban élünk és pont azon a héten jönne meg a menstruációm,amikor 1hetet együtt tölthetek vele.Jangee fogamzásgátlót szedek és azt hallottam,hogy ha kihagyom a két levél közti szünetet,akkor az még nem okoz gondokat a szervezetemben és így együtt lehetnék a párommal.A kérdésem az lenne,hogy ez igaz és a védelem úgy is fen áll a 2hónap alatt?Ez csak egy kivételes alkalom lenne,de csak amennyiben ez a lehetőség megfelelő. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Alkalamazhatja folyamatosan szedve 2 csomaggal a tablettát, kiegészítő védelem nem kell, de pecsételő vérzésre számíthat. Úgy is lehet, hogy egy új csomaggal bont, és még plusz egy hétig szedi, majd utána 7 nap szünet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 27., 15:07; Megválaszolva: 2011. április 29., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: