• Lindynette 20 kihagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! A múlt héten kellett abbahagynom a gyógyszert 1 hétre(amikoris megjött). Utána elfelejtettem beszedni következő csütörtökön a következő levéllel és 3szemet hagytam ki. Közben a barátommal lefeküdtem pénteken.(amikoris már szednm kellett volna a gyógyszert 2napja és még másnap sem szedtem be) Arra lennék kíváncsi hogy teherbe eshettem-e így 5éves szedés után hogy kihagytam 3szemet,plusz az egy hét alatt sem szedtem? Vagy még nem lehetett peteérésem ennyi év szedése után?Vagy ez hogy működik? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Azt kell mondanom, hogy van esély a nem kívánt terhességre, mert a tablettamentes idő alatt felébredhetett annyira a petefészek, hogy ovuláció történjen. De erre az esély azért nem sok, ennek ellenére ha még belefér az időbe, alkalamzzon sürgősségi fog. gátlást, és ha késne a vérzés, csináljon tesztet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 26., 22:12; Megválaszolva: 2011. április 29., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: