• Elfelejtett gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A problémám a következő lenne: lassan 4. hete szedem a Dienille nevű fogamzásgátlót,ám a 16. napon sajnos elfelejtettem bevenni..12 órán túl pótoltam és olvastam,hogy ilyenkor egyszerre 2 levelet kell végigszedni. Viszont a párommal vasárnap reggel védekezés nélkül szeretkeztünk,a 15. napon..előtte pontosan szedtem mindig a gyógyszert,a menstruáció első napjától kezdve. Lehetséges a terhesség és kell kiegészítő fogamzásgátlási módszer?- Előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Amennyiben előtte rendben szedte a fg. tablettát, nem kell félnie a terhességtől. Amennyiben 12 órán belül pótolta a bevételt nem szükséges egyéb fogamzásgátló módszert alkalmaznia.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. április 20., 18:38; Megválaszolva: 2011. április 22., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: