• Mi az oka, hogy barna folyásom van és rövidebb a vérzésem fogamzásgátló szedése mellet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már egy éve szedek fogamzásgátlót és ez idő alatt most fordult elő először olyan, hogy a vérzésem az átlagos 5 nap helyett 3 nap volt és kevesebb volt a mennyisége is. Elkezdtem szedni a másik levél tablettát is és az utolsó három tablettánál barna folyásom lett,ami szintén most fordult elő először! A barna folyás kis mennyiségű volt és csak azon az egy napon! Tegnap fogyott el az a levél és most várom.hogy mi lesz. Köszönöm,hogy elolvasta kérdésem! Várom a válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! Ha a leírt panaszok csak egyszer fordultak elő, nincs jelentőségük, ha rendszeresn így jelentkezik a vérzés, tablettaváltás lehet szükséges, melyez orvosával kell megbeszélnie. Mindenesetre kis eséllyel lehe terhesség is a tünetek hátterében - végezzen terhességi tesztet.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. április 04., 16:52; Megválaszolva: 2011. április 06., 20:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: