• Tisztelt Doktornő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 év fogamzásgatló tabletta szedése után abba hagytam 1 hónapra, de amikor megjött a menstruációm újból elkezdtem szedni. Masfél hétig antibiotikumat szedtem. Az óvszerrel védekeztünk, de gond történt,és ahogy megtörtént a baj rá 1 órára 72 órás tabelettát vettem be. Amikor ezt történt már nem volt peteérésem. Kérdésem az lenne, hogy jól tettem, hogy bevettem, volt rá szükség, hogy bevegyem? Mennyi esély van rá, hogy 72 órás tabi mellett is terhes maradjak ? Tudom, hogy a szervezetembe most rengeteg hormon került, abba az este, ha 7 napos szünetbe nem jön meg, akkor mit kell tegyek? Gondolom orvoshoz kell forduljak, de el kell kezdjem szedni a tabletát? Elöre is köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Jól járt el, ne aggódjon. Ha a 7 napos szünetben nem jön meg, akkor mielőtt újra elkezdené szedni, keressen fel nőgyógyászt friss teszttel. A sürgősségi tabletta megbízható, több mint 97%-os védelmet nyújt.Nagy valószínűséggel minden rendben lesz, gratulálok, hogy ennyire szakszerűen jártak el, ritkaság!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 02., 17:57; Megválaszolva: 2011. április 04., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: