• Személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        sziasztok olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni hogy mult vasárnap történt egy kis baleset a barátommal ki szakadt az ovszer de hétfön elmentem a nögyogyászhoz és irattam fel aaktus utáni tabletátt de már hétfön kelett volna megjönni e idö szerint ez baj ? és azota még mindig nem jött meg és az az igazság hogy egy kicsit félek hogy mi van ha esetleg terhes vagyok és nem használt a gyogyszer kérlek segitsetek nekem kétségbe vagyok esve :(

        Dr. Csuth Ágnes válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem! Az esemény utáni tabletta sokszor okoz vérzészavart, hiszen nagy mennyiségű hormon van benne. Aktus után 10-14 nappal vegyen egy nagy érzékenységű tesztet, hogy kiderüljön, terhes lett-e.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 24., 18:35; Megválaszolva: 2011. március 25., 15:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: