• Mercilon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Az lenne a problémám hogy fél éve szedek fogamzásgátló tablettát (mercilont), és most először fordult elő hogy menstruációm utolsó napján együtt voltam a barátommal és nem védekeztünk! Szeretném megkérdezni hogy védve vagyok attól hogy eben a 7 napban nem szedtem a tablettát vagy sem. Ha pedig nem vagyok védve akkor az baj ha a 8. nap helyett a 7.-én veszem be a gyógyszert? És így védve lennék? Köszönöm szépen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A tablettamentes 7 napban is védve van, ha a szünet nem 7 napos, hanem kevesebb lett eggyel, az nem gond.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 23., 23:55; Megválaszolva: 2011. március 24., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: