• Kihagytam egy fogamzásgátló gyógyszert a 3.hét elején!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Fogamzásgátlót szedek már jó ideje, és most kezdtem volna a harmadik hetet, ám kihagytam a tegnapi gyógyszerem és eltelt 24 óra.,majd mikor észrevettem a következő szedésénél.. bevettem az elmaradottat és ami jött volna sor szerint. Mit tegyek? Szedjem továbbra is ahogy eddig, és védekezünk más módszerrel a következő levélig vagy mit tegyek? Vérzés jelentkezhet a plusZ gyogyszer miatt? Elöre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha kombinált tablettáról van szó, akkor ne tartson gyógyszerszünetet, hanem szedje a következő csomaggal folytonosan.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 19., 15:51; Megválaszolva: 2011. március 21., 15:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: