• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a problémával fordulok önhöz hogy már a második vérzésem maradt ki. Az első vérzés kimaradásig a mercilon fogamzásgátló gyógyszert szedtem kb 2 évig. Mikor kimaradt a vérzés abbahagytam a gyógyszert csináltam 4 db tesztet mind negatív lett! A vérzés kimaradása után két héttel volt egy kevés vérzésem kb annyi mint amikor a gyógyszert szettem. Majd barna folyásom volt. Most kellett volna megjönnie a vérzésemnek de csak a tünetek voltak de a vérzésem nem jött meg. A gyógyszert már nem szedem egy hónapja teszt negatív. mitől lehet ez? Meddig normális hogy nem jön meg? Kell mennem orvoshoz? Várom válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Ez a gyógyszerszedés után nem ritka, a neve postpill amenorrhoea. Ha három hónap is kimarad, friss terhességi teszttel keresse fel a nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 08., 06:12; Megválaszolva: 2011. március 08., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: