• A változó kór fogamzásgátlása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én azt szeretném kérdezni,hogy milyen fogamzás gátlót ajánlana nekem,voltam nőgyógyásznál,de mindenre az volt a válasza,hogy havonta csináljak tesztet, menstruációm ritkán van ezért a spirált sem tudom feltetetni már volt fent többször is és nagyon megvoltam vele elégedve. Nem tudom ,hogy a lekötést válallnák e még vagy márt azt sem.vagy marad a hagyományos védekezés az óvszer meg hüvely tabletta de így meg félek a terhességtől és marad havonta a teszt. Köszönettel,várom válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem! Az óvszeres védekezés a leginkább javasolt az ön esetében.Egy műtétet már nem javasolnék, ha a menopauzába lépett.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 04., 18:25; Megválaszolva: 2011. március 07., 09:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: