• Elfelejtett fogamzásgátló tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Lindynette 20 tablettát szedek már több mint 2éve, és az e havi levélben elfelejtettem bevenni a 19.szemet este a szokásos időben, rá 12órára potoltam reggel, és bevettem a napi uj adagot is. nem lépett fel hányás, nincsen panaszom, várhatoan a napokban kellene megjönni a menzeszemnek, ami mindig rendszeres napra pontosan. kérdésem hogy nagy a valoszinűsége hogy teherbe eshetek, ugy hogy az utolso 2 szemnél nem volt szexuális aktusom? válaszát elöre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! Mivel 12 óra múlva pótolta, ráadásul utána nem is volt aktus, ne aggódjon, minden rendben lesz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 24., 10:59; Megválaszolva: 2011. február 25., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: