• Mikortól véd a fogamzásgátló?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Cypromix-et most kezdtem el szedni,ez előtt még nem szedtem fogamzásgátlót. A menstruáció első napján kezdtem el, tehát elvileg a leírás alapján már az első szemtől véd. 8 szemet szedtem be eddig és a nyolcadik tabletta bevétele után lefeküdtem a párommal, óvszerrel védekeztünk, mert a neten azt írták pár helyen,hogy érdemes két hetet várni,hogy biztos hasson a gyógyszer... de az óvszer kiszakadt... Attól félek,hogy lehetek így is terhes, szerintetek mennyi az esély rá? Voltam orvosnál 72 órásért, de nem írt fel mert szerinte védenie kell már.. de azért parázunk.. Plusz a fogamzásgátlótól pecsételő vérzésem van.. de ez normális,nem igaz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fogamzásgátlót ha a menses első napján kezdi szedni, akkor onnantól véd. Nincs oka aggodalomra!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 24., 08:11; Megválaszolva: 2011. február 25., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: