• Fogamzásgátló abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dokotor ur/no! 4evig folyamatosan szedtem a Novynete fogamzasgatlot,orvosi javaslatra,mert borzasztoan nagy fajdalmaim voltak menstruaciokor es rendszertelen volt.Most viszon dec.abba hagytam mivel majd gyereket szeretnek,dec.utan janurba pontosan megjott a menzeszem,viszont februarba mar nem,utanna olvastam,hogy ez elofordulhat,de ilyen esetben mi az ugymond "normalis"amig keshet a menstruaciom,mikor kene mar aggodjak??Vajon nekem most a gyogyszer elhagyasa utan ujbol olyan iszonyu nagy fajdalmaim lesznek,kimaradhat ez?Kerem valaszoljanak!Koszonom

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!Gyógyszerszedés után nem ritka a vérzészavar.Nőgyógy.szakrendelésen jelentkezzen ciklus beállitás céljából.,


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 18., 01:00; Megválaszolva: 2011. február 21., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: