• 7napos szünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két éve szedek yasminelle fogamzásgátlót. Emellett párommal megszakítással is védekezünk. Tegnap azonban utóbbit (nem szándékkal) nem alkalmaztuk, viszont az eset után rögtön zuhany alá álltam. Múlt hét csütörtökön szedtem be a levél utolsó szemét, jövő hét pénteken kezdem a következővel. A menstruációm hétfőnként szokott jelentkezni. Több helyen olvastam, hogy a hétnapos szünet nem biztonságos, ellentétben a fogamzásgátló tájékoztatójában leírtakkal. Mennyi az esélye egy esetleges terhességnek? Szükségszerű sürgősségi tabletta bevétele?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Szükségtelen a fogamzásgátló mellett egyéb védekezés a nem kívánt terhesség ellen. A 7 napos szünetben akkor véd, ha előtte és utána is előírás szerint szedi, effelől ne legyenek kétségei.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 14., 18:54; Megválaszolva: 2011. február 15., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: