• Volina

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! nemrég váltottam yasminellről Volinara,mert már elgyengült a yasminell a szervezetem számára.Rögtön a gyógyszermentes időszak után kezdtem el szedni.Az lenne akérdésem,hogy így már véd az 1.szem tabletta is,mert az ötödik naptól együtt voltam baratommal és nem védekeztünk.Mondjuk nem ment el bennem,de tudom h már az előnedv is veszélyt jelent.de nekem nem mondta aaz orvos,h várnom kellene.Csak most kicsit izgulok. A másik problémám pedig az lenne,hogy most járok a 16.szemnél,de olyan érzésem van,mint mikor meg szokott jönni.Kicsit görcsöl a hasam néha,de egyébként most nincs pecsételésem.Mi lehet ennek az oka?Várjak még és szedjem tovább,vagy nem lenne jó ez a gyógyszer?Vagy első hónapban normális ez?Sajnos mostanában sok stressz ért,és arra is gondolok,hogy a sok idegesség befolyásolta. Előre is köszönöm válaszát!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! a 7 napos szünet után elkezdve azonnal véd a tabletta. A hasi görcs oka sok minden lehet, stressz, funkcionális emésztőszervi probléma, kevés folyadékfogyasztás, ne aggódjon!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 07., 12:38; Megválaszolva: 2011. február 08., 17:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: