• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Már évek óta fogamzásgátlót szedek és eddig nem volt semmi problémám. Az előző levél beszedése után azon a napon amikor a következőt kell bevenni, tehát a 8. napon együtt voltam a barátommal. A gyógyszert rendesen beszedtem, de azóta olyan érzésem van, mint mielőtt meg akar jönni, ennek már lassan 2 hete. Este felé szoktam bevenni a gyógyszert és főleg akkor érzem erősebben ezt az érzést. Ön mit gondol? Rosszul szívódna fel, vagy esetleg terhes lennék? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem! Alhasi görcsölést okozhat számos kórkép, ez nem jelenti azt, hogy a tabletta hatástalan lenne.Ha nem múlik a fájdalom, forduljon háziorvosához!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 02., 10:55; Megválaszolva: 2011. február 05., 17:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó