• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő! Az lenne a kérdésem,hogy én a lindynette 20-at szedem már második hónapja miután beszedtem az első levéllel megjött normálisan mentstruációm és el is múlt nem volt barnázásom de most igy 2hét gyógyszer szedés után megint jött a barna vérzés ez miért lehet? anyukámmal beszélgettünk erről az lehetséges hogy a szervezetem még nem állt rendesen át a gyógyszerre? Be voltam regisztrálva egynői oldalra ahol minden hónapja jött egy emlékeztető hogy ekkor kell megjönnie.Az lehetséges,hogy emlékezik a szervezetem arra hogy most kellene megjönnie (ha nem szedném a gyógyszet) és azért van most egy kis barna vérzésem?Az orvosom is mondta hogy egy ideig rendszertelenül fog megjönni ez normális hogy most van egy kis barna vérzésem? Iyenkor mi a teendő?Várjak még 1hónapot míg beáll rendesen? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem! A gyógyszerszedés első három hónapjában nem kóros a pecsételés, ha a negyedik hónapban is ilyen lenne, akkor kell orvoshoz fordulni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 31., 14:59; Megválaszolva: 2011. február 01., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: