• Cypromix szedése?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hónapja abbahagytam a cypromix fogamzásgátló szedését, mert a jobb lábamon az ujjaim elszineződtek. Voltam érsebészeten ahol naftilong 100 mg-os tablettát írtak fel. Az érsebész és a belgyógyász se mondta hogy hagyjam abba a fogamzásgátlót de én megijedtem és abbahagytam. Az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint szedhető-e a két gyógyszer egyszerre.A cypromix igazából az arcomra lenne mert ez az egyetlen gyógyszer ami bevált a pattanásokra és most hogy nem szedem ismét szenvedek tőle. Nem vagyok cukorbeteg. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Szedhető együtt a kétféle gyógyszer.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 26., 21:44; Megválaszolva: 2011. január 28., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: